1

Det här med mål

Posted by Bina on 2012-05-12 in 2012 |

Tycker det verkar som om de flesta som skriver har ett specifikt mål med det. Som deadlines. Eller skicka till förlag. Jag vet inte om jag har det. Jag skriver för att det är det jag gör. Kan hända att jag har så många projekt, både liggande och pågående, för att jag helt enkelt inte har något speciellt mål.

Visst har man drömt om hur det skulle vara om ett manus skulle bli antaget, trots att drömmarna egentligen varit för abstrakta för att ta på. Det här med struktur fungerar inte riktigt på mig, vilket jag har nämnt tidigare, och jag önskar ibland att det inte var så. Att jag kunde följa ett schema. Men samtidigt vill jag inte binda upp mig på saker som inte intresserar mig. Det om något dödar lusten att skriva. Jag skriver på det som jag tror på för tillfället och växlar mellan mina projekt för att få distans till dem. Jag tar aldrig paus. Nästan aldrig. De finns alltid där i bakhuvudet och skriker åt mig att ändra det ena eller det andra.

Det skulle kännas väldigt kul om jag fick någonting så pass färdigt att det duger att skicka det någonstans annat än till testläsare, men jag har inte riktigt den ambitionen att jag måste göra det. Jag skriver för min egen skull. För att det är förbaskat roligt. För att det hjälper mig komma vidare med livet. Det kanske är det som är mitt mål?

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.