2

Det går fort ibland

Posted by Bina on 2012-05-09 in 2012 |

Undrar vad jag har käkat de senaste dagarna. Manuset rusar fram och jag hinner knappt andas mellan meningarna, eller mellan orden. Det händer saker heeeeela tiden, men det kanske bara är bra. Förra manuset fick pikar om att det hände för lite. Projekt T är annorlunda på många sätt. Det är lika många konflikter mellan karaktärerna som det är i deras värld, och ändå känner jag inte att det är några problem med att hålla i alla trådar. Det finns faktiskt inte så många än. Tänkte ju också att det är bättre att skriva färdigt historien och ta alla detaljer i efterhand.

För ett par dagar sedan berättade jag om min idé för en god vän som blev mycket positivt överraskad, och jag hoppas att jag kan imponera fler på samma sätt ;). Det känns så himla bra då, speciellt när jag vet att den här vännen alltid är ärlig.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.