0

20:42

Posted by Bina on 2012-05-03 in 2012 |

Varit på språng hela dagen. Har det inte varit jobb har det varit att frakta utemöbler mellan två lägenheter och köpt nya. Äntligen sitter jag ned. Äntligen, men bara för en kort stund. Snart måste jag lägga mig. Jobb tidigt imorgon.

Fraktade hem cykeln. Tänkte att det är dags nu. Vårtecken finns överallt. Gruset är bortsopat från asfalten. Människor springer. Solen har varit framme (nästan) varje dag i två veckor. Det dammar bakom bilarna. Barn på sparkcyklar. Snöhögar krymper drastiskt. Bar mark på ängarna.

Och bara för att jag ska cykla imorgon för första gången den här säsongen spås regn. Snöblandat regn. Kallt. Brr. Men hjälmen åker på och pumpen ligger redo i väskan. Har man väl bestämt sig är det faktiskt svårt att ta bilen. Får dra på mig flera fleecetröjor bara.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.