4

Jag är en bubblare

Posted by Bina on 2012-05-07 in 2012 |

Jag har testat lite fram och tillbaka nu och kommit fram till att radio fungerar alldeles utmärkt att lyssna på, oavsett vad jag skriver om. Det stör inte. Mycket. Bara lite när någon superduperüberbra låt kommer. Då tar jag en paus, sträcker på mig, dricker lite vatten (för man blir så förbannat törstig av att sjunga med).

Eller så kan det också bero på att jag är inne i ett sådant skrivarmood just nu att jag helt enkelt inte bryr mig om omgivningen. Är liksom inne i min egen bubbla och verkar ha stött på ett problem. När jag skriver och skriver och skriver så fingrarna blöder (eller som i mitt fall; handleden ömmar) är det lätt att glömma bort precis allting jag varit så noga med. Plötsligt är jag dödshungrig, liksom svälter halvt ihjäl om jag inte får mat pronto. Då har jag skrivit non stop i tio timmar. Eller då en bra låt kommer, pausen är inom räckhåll, men jag får fanimej krypa till toaletten för att inte … ja, ni vet …

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.