2

Armaruppåtsträck!

Posted by Bina on 2012-04-30 in 2012 |

Vad gör man när man är färdig att fara till jobbet, men behöver inte göra det än på en och en halv timme?

Jo, man skriver. Man skriver som sjutton. Som om man aldrig skrivit förr och nyss upptäckt kärleken till det. Man skriver för att det finns en (En? Det finns mååååånga…) färdig historia därinne som bara väntar på att få se världens ljus.

Kunde inte lägga mig i tid igår. Eller jo, i säng kom jag i tid, men kunde inte sluta tänka på en scen så jag klev upp igen för att avsluta den. Kändes lika bra eftersom jag vet med mig själv att jag förmodligen skulle ha glömt den där perfekt utformade meningen annars.

Heja flow!

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.