2

Att lära känna sina karaktärer

Posted by Bina on 2012-04-24 in 2012 |

Jag har så roligt just nu. Huvudpersonen i projekt T liknar ingen som jag skrivit om tidigare. Han är feg, sarkastisk och dökär. När jag började trodde jag inte det här om honom, men redan efter två sidor stod han framför mig och öppnade sig helt. Det är så mycket han vill och jag får svårt att hänga med när han pratar. Resonemangen han för fram är inte alltid de enklaste att hänga med i, men han förklarar allt i efterhand, varför han är som han är och gör det han gör.

Nu är det bara kvar att lista ut hur de andra karaktärerna är. Misstänker att det inte kommer bli lika enkelt att ge dem samma djup på en gång.

Tags: ,

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.