4

17:25

Posted by Bina on 2012-04-17 in 2012 |

Börjar få fason på strukturen i projekt H. Eller projekt Hjärta, bara för att få ett namn på det. Finns nämligen ett hjärta i titeln. Kalla mig löjlig eller naiv, men jag tycker att (den fullständiga) titeln är mycket lockande.

Nåja. Hittills finns det åtta nyckelscener, varav minst hälften kommer bli ungefär tio sidor var. Det kommer inte bli ett så långt manus som jag trodde från början. Det kanske rent av blir en väldigt lång novell. Med kapitel. Har inte börjat skriva på själva historien än (samlar fortfarande på en massa andra scener i huvudet), men jag lär nog komma igång till helgen.

Och då ska jag bara skrivaskrivaskriva. Och byta till sommardäck. Och göra glass.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.