0

Just nu gillar jag…

Posted by Bina on 2012-04-15 in 2012 |

… att skriva förstapersonsperspektiv. Jättemycket. Det blir nästan aldrig något problem som att blanda ihop vem som är jaget och vad hen gör. Om man har två karaktärer av samma kön i samma scen blir det lätt många han/hon som kan ställa till det. Nu säger jag inte att jag brukar krångla till det så mycket, men jag har läst så många böcker i tredjepersonsperspektiv där jag har tappat bort mig i vem som gör vad när det bara står hanhanhan eller honhonhon hela tiden. Hur löser man ett sådant problem? Man kan ju inte gärna skriva namnen på karaktärerna hela tiden. Då blir det som när de flesta pratar med en tvååring (jag pratar alltid “vuxenspråk”).

Det är svårt att skriva.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.