2

00:28

Posted by Bina on 2012-04-14 in 2012 |

Lite skrivet blev det också innan det är dags att göra kväller. 70 ord. Yay. Känner ni av entusiasmen? Men det är 70 ord på någonting helt nytt. Kommer nog referera projektet till T här på bloggen.

Fast jag är missnöjd med namnet på huvudpersonen. Det har känts så rätt ända tills jag skrev ned det. Då insåg jag att det inte alls passade. Har aldrig (eller i alla fall sällan) haft det problemet. Absolut inte med en huvudperson. I ett annat projekt har jag bytt namn på två personer. Den ena bytte namn eftersom hon blev en han. Den andra var däremot en riktig kluring, men vid det tredje namnbytet satte jag det.

Men nu har jag inte ens ett namn att börja med som känns okej.

Får väl klura vidare på det här imorgon när man är piggare och slutar titta i kors.

Tags: , ,

2 Comments

  • Fia Filur says:

    Kul med nytt projekt! Men det går så saaakta i början. Hm, svårt det där med namnbyte. Tycker det är omöjligt att byta på huvudpersoner, de heter ju vad de heter, men personer som knappt är med och bara nämns vid namn kan jag återanvända i olika manus eller byta namn på utan problem.

    • Bina says:

      Jag brukar sällan ha med någon karaktär med namn som bara är med en kort stund och sedan försvinner för gott. Har jag väl kommit på ett namn som fungerar känner jag mig nästan tvungen att låta karaktären komma tillbaka. Blir nog lite för fäst vid dem. Har väldigt svårt att återanvända namn också, vill helst ha “orörda” till olika projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.