1

Inget nytt på skrivarfronten

Posted by Bina on 2012-04-02 in 2012 |

Än. Gällande att faktiskt få ned någonting på papper dårå. Lusten liksom försvann med gårdagens snöstorm. Här trodde jag att snön inte skulle komma tillbaka och så pang – tre decimeter! Nu är det som att vara tillbaka i december igen -.-

Jag har märkt att jag visserligen skriver mycket mer under sådana dagar då man kan sitta inomhus med gott samvete, men energin har gått åt till annat de här dagarna. Typ laga bil. Städa. Gosa med katt.

Tänkte försöka lägga in ett fast schema då jag bara ska koncentrera mig på att skriva. Det gick ju för några veckor sedan. Konstigt nog fungerar allt så himla mycket bättre de dagar då jag jobbar. Tror det har lite med att respektera andras tider att göra. Jag är så sjukt dålig på att hålla rutiner. Vill jag skriva, skriver jag. Vill jag inte, gör jag det inte heller. Det är inte en fråga om att finna inspiration. Jag tror inte på det. Inspirationen finns alltid. Alla har däremot både bättre och sämre dagar.

Tags:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.