0

Inte lätt att hålla reda på allt

Posted by Bina on 2012-03-27 in 2012 |

Skulle bara skriva ut ett par kapitel som handlar om en liten konflikt i mitten av manuset. Känner att jag ibland behöver göra så för att få någon fason på det hela. Det handlar ju bara om 6 kapitel.

Skrivaren spottade ut 28 sidor. Jag gapade. Den lilla konflikten är tydligen inte så liten när den tar upp ungefär en fjärdedel av det färdiga materialet. Fast nu är det bara uppe i 115 sidor och jag känner på mig att det kommer bli ungefär det dubbla.

Men ändå. I slutändan blir det ändå typ en åttondel.

Mina karaktärer kanske försöker säga mig att den här konflikten är viktigare än vad jag trott innan. Syftet med att skriva ut det är för att jag då ska kunna kladda hejvilt i marginalerna, skriva korta förklaringar, rita pilar i olika färger, klippa, helt enkelt redigera och få allt i ordning. Tanken var aldrig att banta texten på något sätt eftersom jag är så nöjd med hur det är, men jag kanske borde göra det ändå. Vet dock redan nu att det sista av alla dessa kapitel är rörigt och långsamt och trögt och jobbigt. Det går nog att ta bort ett par sidor i alla fall.

Just det här projektet har kommit framåt väldigt mycket nu den senaste månaden. Har just nu 16 färdigskrivna (och sammanhängande!) kapitel, 75 sidor och 22486 ord. Nu återstår bara arbetet att sätta ihop dessa med resten. Om det är någon som är dålig på att räkna, men har intresset kan jag meddela att det finns ytterligare 40 sammanhängande sidor som ska flätas in och granskas. Samt skriva ett slut. Jag har ju sisådär 100 sidor på mig.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.