2

Men snälla!

Posted by Bina on 2012-03-22 in 2012 |

Sitter och tittar på Nöjesbladet Film (på Aftonbladets hemsida) där de diskuterar den omtalade The Hunger Games. Skrattar högt och undrar om de verkligen menar allvar med att filmen jämförts med Twilight-filmerna eftersom “den vänder sig till samma målgrupp”.

Vänta lite…

HAHAHA!

Hahaha!

Haha?

Får man verkligen göra så? Twilight = vampyrer. The Hunger Games = dystopi. Bara där skiljer de sig makalöst många mil. Det känns så typiskt bara för att de tillhör “samma” genre, nämligen fantasy (och The Hunger Games är väl även sci-fi?). Är det inte bättre att jämföra liknande böcker/filmer med varandra? Varför är det så inne att jämföra allt med Twilight så fort det handlar om ungdomar? Och innan det var det Harry Potter…

Ursäkta, jag blir bara lite arg.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.