0

Varför är det ibland så himla svårt?

Posted by Bina on 2012-03-21 in 2012 |

Det känns som om jag kämpat hur länge som helst nu med att komma upp i 10 000 ord. Jag har trots allt bestämt mig för att bara skriva på och skita i hur illa det blir. Redigeringen kommer ju senare, right? Just nu vill jag bara ta mig förbi de bitar som är tråkiga för att ta mig till de som är helt nya (för det är de som jag verkligen längtar efter), men jag har fått någon blockering i huvudet nu som reagerar varje gång jag skriver på den här skiten. Eller ja, varje gång jag skriver väldigt väldigt väääääldigt dåligt, vilket verkar vara väldigt väldigt väääääldigt ofta nuförtiden. Jag är helt enkelt för bra för att skriva så här dåligt och mitt undermedvetna är mycket väl medveten om det.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.