0

120312, 8:24

Posted by Bina on 2012-03-12 in 2012 |

Det jobbigaste med att kliva upp så himla tidigt är att dagarna blir så oändligt långa. Speciellt när jag bara sitter hemma och inte jobbar. Jag läser och skriver om vartannat, kollar mailen, spanar in nyheterna, kikar på mobilen (någon kanske vill ha tag på mig så tidigt ändå).

Just nu läser jag en bok som är både bra och dålig. Det är svårt att läsa mer än ett kapitel åt gången eftersom den är tråkig, men ändå tillräckligt bra att jag gett mig fanken på att läsa ut den snarast. Vill bara lägga den bakom mig. Har ännu inte läst en hel bok det här året. Bara bitar här och där. Så som jag alltid gjort. Har för tillfället bara tre böcker på gång samtidigt, men tror det blir ändring på det när den dryga är slut. Fast om jag räknar med manus från icke utgivna författare är det sju böcker på g. Lite närmare siffran jag brukar hålla mig runt.

Ibland får jag frågan om hur jag kan hålla isär historier jag läser samtidigt, men jag har tyvärr inget svar. För mig är det bara inte svårt att ha flera bollar i luften. Jag ställer ofta motfrågan hur andra klarar av att enbart hålla sig till en boll i taget. För det är oerhört svårt för mig.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.