1

Det går om man vill …

Posted by Bina on 2012-03-08 in 2012 |

… att skriva under de få luckor som finns. Tio minuter här, fem där. Hoppsan Kerstin, nu är manuset 7785 ord. And still (ja, ni vet).

Undrar om det är för att jag känner den här världen så pass bra. Har levt med den sedan högstadiet så under tio (!) års tid har den utvecklats (yikes, är jag så gammal?), mognat och ändrat riktning (och det rätt många gånger, finns liksom en anledning att jag just nu är på tjugonde-någonting versionen). Men karaktärerna faller alltmer på plats. Bara idag har en av dem avslöjat ett personlighetsdrag jag inte tidigare visste. Jag blev dock inte så överraskad, men fick desto mer grepp om honom.

Tags:

1 Comment

  • Fia Filur says:

    Tror absolut att det underlättar om man känner världen väl! Jag som skriver nytt nu blir hela tiden stoppad pga att jag inte tänkt ut hela världen och alla regler ännu. Sen tror jag också det är lättare att få upp ett flyt om man skriver ofta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.