0

Sista för idag

Posted by Bina on 2012-03-07 in 2012 |

Dagen slutade på 6913 ord (alltså, vad manuset nu är uppe i, inte vad jag skrivit idag). Får se om det går framåt imorgon. Går upp lite tidigare som vanligt för jobb, men är hemma igen innan lunch om jag inte blir inringd något mer.

Känner att jag börjar komma igång igen på riktigt. Nu ska jag skriva färdigt ett första utkast och inte redigera (alltför mycket) innan det är klart. Som sagt, redigera kan man alltid göra senare. Det spelar egentligen ingen roll att det första är ganska skitigt skrivet, så länge historien hänger ihop.

Det är som en lärare sa till mig i högstadiet: Tänk dig att du bygger ett hus. Du börjar inte med taket, utan med grunden och stommen. Sedan bygger du på med väggar. Och som en sista finish sätter du färg på det.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.