0

Länk från Debutantbloggen

Posted by Bina on 2011-02-03 in 2011 |

Om du hänger upp den måste du banne mig fyra av den.

Så sant, så sant…

Sådana problem tampas jag med hela tiden. Och jag vet varför. Jag är dåligt på att skriva story lines och/eller synopsis. Allt finns i mitt huvud och hittills har det varit det bästa sättet för mig. Men det håller inte i längden har jag insett nu. Det är inte “bara för att” som jag nyligen har raderat 20 sammanhängande sidor från manuset. Det var en pistol som var helt värdelös.

Nu har jag lyckats knåpat ihop en nästan ensidig synopsis, och jag är så nöjd med den att jag skulle kunna skicka in den någonstans. Den fick mig att inse (igen) vad som behöver tas bort, ändras på och läggas till. Är mitt uppe i det, och inte uppsatsen till universitetet som jag egentligen borde skriva. Det kommer bli en låååång dag.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.