4

Tänkte skapa nya rutiner

Posted by Bina on 2012-02-27 in 2012 |

Så här sitter jag. Klockan är fyra på morgonen. Kanske låter lite sjukt i era öron, men för mig är det logiskt. Och man måste ju testa. Det här med att verkligen avsätta tid för skrivandet och inte bara skriva när det faller en in. Skrivtid en timme innan jobb börjar nu!

Tags:

4 Comments

 • Nina says:

  Och hur känns det nu? Fortfarande pigg och rask?

 • Fia Filur says:

  Vet redan nu att skriva innan jobbet inte skulle funka för mig. När barnen väcker mig vid 5 så känns det ju som lunch klockan 9 och eftermiddag vid 12. Sen dröjer det väldigt lääänge tills klockan blir halv 5 och jag får gå hem. Och då är jag ju helt slut.
  Men bra med rutiner och att avsätta tid för skrivandet. Heja dig! 🙂

  • Bina says:

   Jo, det där hänger ju lite ihop med när man slutar. När jag jobbar börjar jag oftast klockan sju och slutar i bästa fall redan vid tre, så därför känns inte mina dagar så långa. Sedan har jag inga barn heller som stör sömnen, bara en katt. Heja dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.