0

28 februari 2012

Posted by Bina on 2012-02-28 in 2012 |

Sakta, sakta går tankeprocessen framåt igen. Har svagt skissat upp vad som kommer att hända och vilka karaktärer som är inblandade i respektive scener. Det pågår flera parallella händelser samtidigt och trots det är det bara en som får följas i kronologisk ordning.

Första utkastet på uppföljaren till manus numero 2 är uppe i dryga 32 000 ord. Det händer mycket nu. Persongalleriet förändras och byggs på. Intriger skapas på hög nivå. Lösa trådar knyts ihop. Hemligheter avslöjas. Trots det dröjer det nog tills jag skrivit sista delen innan jag på allvar kan tänka på att skicka iväg början av historien till något kul ställe. Först då håller jag helheten i min hand och kan planera framtiden.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.