0

Nu händer det igen

Posted by Bina on 2011-04-27 in 2011 |

Förut plockade jag bort en hel del kapitel i början som jag kallade “överflödiga”. Nu håller jag på att ta tillbaka dem igen. Plötsligt tycker jag att de behövs, att de inte längre är onödiga. Det var så här jag började det hela, och nu försöker jag med det igen. Blir det bättre den här gången?

Kruxet med att skriva böcker är att hur mycket man än pillar i dem blir man ändå aldrig färdig. Jag har hur många texter som helst på hårddisken som ligger och är lite sådär “halvklara”. Tänk om jag skulle ta mig i kragen snart och fixa upp dem lite?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.