0

Vad som kan hända på ett tåg

Posted by Bina on 2011-04-26 in 2011 |

Möten är märkliga. Ibland är de roliga, ibland tråkiga, ibland skumma. För ett tag sedan sedan hade jag ett trevligt möte. I två timmar satt jag och pratade med en helt främmande människa om det mesta. Det är kul att det finns sådana människor och att man ibland råkar ut för dem.

Det visade sig att hon var lika stor bokslukare som jag var och hon tipsade mig om en del böcker. Vi pratade mest om gamla klassiker, hittade några som vi diskuterade längre än andra, upptäckte att vi hade ungefär samma smak.

Vad jag vill säga är att jag önskar att det fanns fler i min närhet som har samma intresse för litteratur som jag har, någon att prata med om alla småsaker som finns, någon som förstår hur fascinerande till synes obetydliga saker kan vara. Som tur är lever vi i ett samhälle där det är enkelt att få kontakt med likasinnade, även om man aldrig träffas IRL.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.