0

Min skrivstuga

Posted by Bina on 2012-02-20 in 2012 |

Den återfinns på en hel del olika ställen. Jag är rätt mobil, kan skriva vadsomhelst närsomhelst. Så länge ingen sitter bredvid eller kikar över min axel. Det är extremt känsligt, det där. Jag kräver att vara i min ensamhet, annars blir det inget skapande.

Har med mig block och penna varje gång jag åker buss, men alltid när det kliar som mest i fingrarna kommer det någon och sätter sig bredvid mig. Kanske ser jag bara för snäll ut. Borde sätta in huggtänder, käka rå lök och inte duscha på en vecka. Då lär jag garanterat få vara ifred.

Bästa platserna hemma är dock i sängen, i kökssoffan, framför teven och bredvid spisen när jag lagar mat. Hm, vilket är typ hela min lägenhet. Mobil var det ja. Förr tog jag även med mig block när jag satt i badkaret istället för en bok. Nu är det datorn istället. Varför? För om jag vill söka upp någonting medan jag skriver går det lätt.

Poängen med det här inlägget? Fanns det någon? Ähum. Försöker fortfarande komma igång att skriva igen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.