0

Skrivprocess är uppe!

Posted by Bina on 2011-02-01 in 2011 |

Vad pågår egentligen i huvudet hos en människa med författarambitioner? Hur går skrivandet till? Kommer ett förlag att nappa på manuset? Vad gör man när det sitter fast?

Jag har velat göra det här ett tag nu. Starta en blogg om mitt skrivande. Att skriva en bok (eller en hel serie som jag gör) är inte alltid en dans på rosor. Rosor har taggar och ibland trampar man på dem. Ibland gör det ont, medan det andra gånger knappt känns. Att skriva är ibland svårt, ibland jättelätt. Ibland går det inte alls.

I den här bloggen kommer jag delge mina tankar och funderingar jag har om skrivande. Kanske är jag till hjälp för just dig, eller så kanske jag bara är underhållande att läsa. Ge mig en chans. Skriv en kommentar om du känner igen dig, eller bara vill dela med dig av egna tankar.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.