2

Undrar vad det är…

Posted by Bina on 2012-03-09 in 2012 |

… som gör att jag sover så dåligt dagarna runt fullmåne. Inatt har jag praktiskt taget legat vaken och räknat minuter. Det går fanken inte att sova. Och jag som ska jobba idag. Bra jobbat!

Har inte hittat något vettigt svar genom att googla, förutom att jag fått veta att andra har samma problem. Och jag vet också att det inte är någon fix idé. Jag visste inte ens om att det var fullmåne förrän jag såg det av en slump när jag gick upp.

Tags:

2 Comments

  • Fia Filur says:

    Åh var det därför jag inte kunde sova! Lyckades slumra till vid 2, men vaknade igen vid 6 och kunde inte somna om. Är skittrött just nu. Blir alltid en aha-upplevelse när man sovit dåligt och upptäcker att det är fullmåne, det händer mig jätteofta. Undra vad det beror på!

  • Nej, du är definitivt inte ensam. Min mor (som är sjuksköterska) berättade en gång att patienterna alltid verkar må mycket sämre när det är fullmåne. Egendomligt att det är så egentligen, men det verkar inte vara någon slump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.