1

Har en ledig dag

Posted by Bina on 2012-02-09 in 2012 |

Detta kopplas av (läs: stressas upp) med alla måsten jag känner inför den nya omskrivningen.

Det. Kommer. Bli. Så. Totalt. Olikt. Från. Originalet. Att. Jag. Håller. På. Att…

Nä, nu lurade jag er. Är rätt kolugn. Än så länge. Har till och med råkat skriva den mest detaljerade synopsisen någonsin. À la 4 sidor. Små marginaler. Nästan 3000 ord. Känner att det kommer bli så himla rätt att göra det här. För egentligen ger jag inte upp min historia, jag möblerar bara om. Typ.

Att jag sedan måste skriva alla ord i en helt annan ordning är en annan historia. Men man måste väl skriva mycket för att veta vad man inte ska skriva.

Tags: ,

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.