0

Uttjatat

Posted by Bina on 2012-02-10 in 2012 |

Något av det mest klyschiga som finns (enligt min åsikt och gällande fantasy) måste vara när huvudpersonen får veta någonting livsavgörande, någonting som kommer förändra hela dennes världsbild, så svimmar han/hon eller går och lägger sig och sover en “drömlös natt”. När huvudpersonen sedan vaknar ligger han/hon ensam och funderar över om gårdagens händelse/er var verkliga. Och efter det börjar historien på riktigt. Huvudpersonen har alltid känt sig annorlunda och blahablaha…

Det man sällan ser är en karaktär som har varit någorlunda insatt i det fantastiska från början, att denne känner till en liten bit av kakan redan. Det är av denna anledning som jag väljer att förändra stora delar av ett projekt jag håller på med. Just nu är jag bara i planeringsstadiet och håller för fullt på med att flytta scener, skriver nya och gör så att allt följer en röd tråd. Hoppas att resultatet kommer visa sig snart och vara värt allt arbete.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.