0

Idag är det söndag

Posted by Bina on 2012-02-05 in 2012 |

Jag har konstant varit igång ända sedan i måndags. Jobbat hela veckan, packat det sista, flyttat, packat upp och packat ned lite till av det sista. Sovit 4-5 timmar varje natt. Nä, fy satan vad jag inte önskar att jag hade så här mycket att göra hela tiden. Idag har jag tagit det hyfsat lugnt och bara sett över nya lägenheten, bakat pizza, gosat med katten, funderat på om jag ska skriva något (och oj, vad jag har velat göra det hela veckan men verkligen inte kunnat!).

Nu har klockan blivit sådär mycket igen och jag måste gå och lägga mig, men kan meddela att jag är helt ledig imorgon (= mycket skrivtid 😀 ).

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.