3

En tanke slog mig…

Posted by Bina on 2012-01-16 in 2012 |

… så hårt att jag har svårt att resa mig upp igen. Mitt manus är full av stereotyper, tråkig handling och inget driv. Vad händer om jag vänder på steken? Skulle det ens fungera? Allt blir liksom helt tvärtom och jag har svårt att hänga med. Allt som jag har fått att fungera hittills måste sopas bort, ersättas med nytt. Måste börja anteckna ändringar redan nu.

Åh, varför kommer jag alltid på sådana DRAMATISKA förändringar? Varför räcker det inte med någon liten detalj? Hur kommer jag ens klara av det här? Hur ska jag få karaktärerna att behålla sina personligheter (för jag gillar dem som de är)? Det här innebär att jag måste döda ett par som är mig kära och väcka liv i de som har varit borta länge. Det här tär på mig.

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.