0

Saker man kommer på mitt i natten när man egentligen borde sova…

Posted by Bina on 2012-01-09 in 2012 |

… borde förbjudas eftersom man ska upp tidigt och jobba heldag. Men å andra sidan verkar jag inte komma på någonting bättre på dagarna, trots tre dagars ledighet. I och med att jag snart flyttar har jag packat ned mina böcker. Nu har jag inte räknat antalet, men de rymdes i 8 (!) banankartonger. I 5 av dem är den olästa högen. Och sedan hittade jag ett tiotal till på en fönsterbräda. Förvaringsplats när inte bokhyllorna räcker till, ni vet. Jag har satt upp ett mål att klara av att läsa åtminstone 30 böcker i år. Jag tror inte ens att jag behöver ta mig till biblioteket för det. Är det lyckos mig?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.