4

2011 – ett riktigt skitår

Posted by Bina on 2011-12-31 in 2011 |

Faktiskt. På det stora hela känns det som om jag snarare har tagit flera steg bakåt än framåt i år, men när jag tänker efter så hittar jag en del guldkorn som verkligen förgyllt min vardag.

Jag…

 • började skriva ett manus OCH blev klar med det.
 • har fått kontakt med flera som är lika skrivintresserade som mig.
 • har träffat en av de här personerna.
 • har fått läsa ett flertal olika manus och bidragit till att göra dem bättre (hehe, min åsikt).
 • har läst 18 “riktiga” böcker, vilket är fler än vad jag gjort de senaste tre åren tillsammans.
 • skriver just nu på någonting som kommer förändra världen ;).

GOTT NYTT ÅR!

Tags:

4 Comments

 • Fia Filur says:

  Kunde inte ha satt en bättre rubrik själv! Håller verkligen med dig. Men precis som du så kommer jag faktiskt på en del guldkorn när jag tänker efter. 2011 har faktiskt inte enbart varit alltigenom dåligt även om det stundtals känns så 🙂
  Önskar dig ett riktigt gott nytt år och hoppas att 2012 blir ett kanonbra år!

  • Bina says:

   När jag tänker på 2011 som ett år och samtidigt tittar på hur min välmåendekurva utvecklats ser det verkligen inte bra ut, men konstigt nog kommer jag på fler positiva punkter än negativa.
   Gott nytt år på dig med!

 • Håller med 2011 var ett riktigt skitår. Jag borde vara glad över att jag blev klar med mitt första skrivprojekt, men eftersom det borde ha blivit klart redan 2009 så är det svårt att vara glad över det. Bara att hoppas att 2012 blir bättre för oss alla (det är trots allt skönt att höra att jag inte är ensam om att inte ha haft något bra år).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.