0

Nu tar hon sig ut på långresa igen…

Posted by Bina on 2011-12-15 in 2011 |

Bussen går 07:20, men Bina är redan uppe, alldeles klarvaken trots den tidiga timman. Hon har tänkt länge och väl på vad hon ska packa med sig. Väskan har nämligen begränsat med utrymme. Typiskt. Till slut bestämmer hon sig för att stoppa ned datorn (obligatorisk, annars blir det inte mycket till skrivande medan hon är borta!), randigt papper, färgglada pennor att fylla de randiga papperna med, och stickverktyg, då hon beslutat sig för att äntligen sticka den där halsduken hon så länge tjatat om att hon ska göra. Måste då tillägga att hon redan kommit över en halvmeter.

Men hon kan inte sitta på en buss i över tio timmar och vara helt egoistisk. Därför tänkte hon ägna lite av den ljusa tiden till att läsa någon annans verk, en bok hon egentligen tänkt läsa för länge sedan:

Här är författarens blogg!

Bina rodnar lite vid tanken på att hon inte tagit sig i kragen än, för hon har haft boken sedan den släpptes.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.