6

Börja om

Posted by Bina on 2011-11-24 in 2011 |

Jag tror att jag måste lägga det här jag-perspektivet på hyllan ett tag. Det är inte det att jag inte har några idéer kvar, utan är bara så sjukt less på ett par av mina karaktärer. Vi bråkar lite för mycket med varandra om vart historien ska rikta sig. En av dem blev ledsen och sprang iväg. Jag vill att det ska går framåt, men orkar bara inte just nu.

Men jag har ju annat på gång också som jag ska satsa lite mer på. Tänker faktiskt skriva en någorlunda klar synopsis och försöka uppskatta hur lång den kommer bli. Haha, får se om jag ens lyckas med det första ;). Och det här kommer inte innehålla någon slags fantasy överhuvudtaget. Och det ska vara i tredjeperson.

Tags: , , ,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.