6

Rycka upp sig

Posted by Bina on 2011-11-18 in 2011 |

Tänk om det vore så enkelt. Har återigen fastnat Dragon Age-träsket, tänkte att jag skulle spela det lite annorlunda jämfört med andra gånger. Men faller såklart tillbaka i min gamla karaktär (karaktär i det här fallet är inte lika med fiktiv person). Jag kan inte vara elak när jag spelar. Det går inte. Vill alltid vara alla till lags och ta mig an så många uppdrag som möjligt. Om inte jobbet ringer och räddar mig lär jag hamna där idag igen.

Status: drygt 25 speltimmar på tre dygn
Antal skrivna ord: -.-‘
Sidor lästa: Ähum
Annat: Det här inlägget är allt jag har skrivit på tre dagar, förutom en inköpslista. Jag menar allvar. Känner mig lite fast.

Tags:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.