0

Nu låter det som …

Posted by Bina on 2011-11-15 in 2011 |

… om jag inte gör någonting annat än att uppdatera hur det går för mig i NaNoWriMo. Faktum är att jag gör så mycket nuförtiden att jag inte riktigt har tid att skriva. När jag äntligen sätter mig ned för att knappa in de där 1667 orden om dagen tar det en stund. En lång stund. Först måste jag komma till ro. Det gör jag genom att surfa runt på diverse bloggar, mailsidor, nättidningar, you name it. Tar lite olika tid beroende på när jag kommer hem, hur mycket det är att göra och hur ljust det är ute. (Ja, jag är lite konstig på den punkten. Det måste vara rätt stämning, rätt temperatur, rätt kudde under arslet …)

Sedan sneglar jag på boken som alltid förföljer mig i väskan. Den ligger bredvid datorn “för att jag ska ha någonting annat att göra när jag tänker”. Jo, tjena. När jag “tänker” slösurfar jag. Eller spelar. Eller städar, lagar mat, tar ett bad (och då får jag med mig boken).

Tänkte i alla fall meddela att jag härmed har kommit över 25 000-ordströskeln. Halva klar, halva kvar. Det tog ju bara fjorton dagar att komma så här långt, varför ska det ta längre tid att göra resten? Jo, för jag vet redan nu att vissa partier är så dåligt skrivna att jag inte kan släppa dem. Jag går tillbaka, pillar, flyttar stycken och repliker. Det går bara inte att låta bli. Vill hemskt gärna slå perfektionisten på fingrarna. Någon som har lust?

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.