2

Jag har bestämt mig

Posted by Bina on 2011-11-12 in 2011 |

Det blir en trilogi. Inte mer, inte mindre. Tre tunnisar på ca 50-60k ord vardera istället för en jättetjockis. Jag har aldrig varit bra på det här med att bestämma mig. Finns det mer än ett alternativ måste jag tänka så himla länge, kolla upp alla för- och nackdelar. Samma sak gäller det när jag ska bestämma titel. Nu måste jag hitta på tre. Tre!

Turligt nog slog snilleblixten ned just i denna stund. Från ingenstans kom titlarna. Bara sådär. Jag skrev ned dem, konstaterade att de går i samma tema, och de är så jävla bra. Det här kommer jag leva på ett tag. Och nyponsoppa.

Tags:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.