2

Bittersweet

Posted by Bina on 2011-11-12 in 2011 |

78 sidor (times, stl 12, dubbelt radavstånd) är för närvarande skrivna denna månad. Börjar bli mer och mer på det klara med hur det här projektet kommer arta sig, men jag är fortfarande lite kluven till slutet. Jättelyckligt eller jätteolyckligt? Det blir svårt att kompromissa med den historien jag har byggt upp hittills. Och allt hänger på vad huvudpersonen väljer. Fast jag är inte säker på att hon är så psykiskt stabil att göra ett val. Hon har chansen att få det hon vill ha, men till kostnad av någonting annat. Och så går det åt båda hållen. Vad lockar mest? Är det tryggheten eller det hon inte klarar sig utan? Någon kommer bli olycklig i alla fall, det går inte att ändra på.

Tags:

2 Comments

  • Jag tycker att det låter som en jättebra idé med ett slut där någon blir olycklig! En bok måste inte sluta lyckligt, det viktiga är att slutet känns logiskt utifrån vad som har skett tidigare. Mina manus brukar nästan alltid sluta på ett sånt sätt att läsaren själv får fundera över om det slutade lyckligt eller olyckligt.

    • Bina says:

      Jag har en förkärlek till olyckliga slut, eller i alla fall där det känns för huvudpersonerna att de inte kan få allt. De måste välja mellan det ena eller det andra och ingenting är till hundra procent bra. Problemet jag har nu är att jag kan göra det olyckligt eller jätteolyckligt, men hur det kommer vara har jag inget klart svar på än.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.