2

NaNoWriMo dag 9 – avslut

Posted by Bina on 2011-11-10 in 2011 |

Back on track!

Tags:

2 Comments

  • Ser jättebra ut, kämpa på! Men kom ihåg att dygnet bara har 24 timmar och att för mycket stress är bland det mest förödande som finns för hälsan, att hinna skriva färdigt är inte allt.

    • Bina says:

      Jag är inte så säker på att jag kommer att hinna. Mycket beror på hur jag känner för dagen, om jag jobbar eller är ledig. Brukar oftast kunna vara mer produktiv på de dagar jag är som mest upptagen med annat. Det här med att jobba med kniven mot strupen är det bästa för att få saker gjorda. Och jag ska ta hand om mig, var inte orolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.