0

Kapitel 60

Posted by Bina on 2011-11-09 in 2011 |

Jag vet. Jag veeeeeet. Det börjar bli ganska många kapitel nu. Tur att de inte är så långa då’rå. Men jag fastnade faktiskt här. För första gången började jag skriva en scen som överhuvudtaget saknade syfte. Jag var tvungen att markera hela dokumentet med en stor, fet, gul kommentar: SYFTE MED DEN HÄR SCENEN, TACK!

Fick inget svar. Typiskt.

Men på något underligt sätt lyckades min huvudkaraktär vända alltihop till min fördel. Hur vet jag inte. Jag är fortfarande alldeles för chockad för att inse att det går att rädda det här. Nu känns det faktiskt viktigt igen, så som jag ville ha det från början. Det här är nog det bästa som hänt den här dagen. Och jag har inte ens ätit lunch än.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.