0

NaNoWriMo dag 8

Posted by Bina on 2011-11-08 in 2011 |

Words written today: 1213
Words remaining: 33 095
Annat: Är väldigt osocial. Trött efter endast tre timmars sömn plus heldag med jobb, men imorgon blir det sovmorgon till sju!

Anmälde mig för övrigt på NaNoWriMo’s hemsida igår, så nu har jag två fina staplar som säger att jag ligger ca 3000 ord före planeringen. Vad spännande det är! Tänk om jag kommer i mål. Finns det någonting jag vill bli bättre på gällande mitt skrivande är det att flödesskriva. Jag är sjukt dålig på att bara skriva utan att knappt ha någon aning om hur scenerna kommer arta sig. Att skriva för skrivandets skull är nog nyttigt för de dagar då lusten tryter lite extra. Jag menar, det går ju alltid att redigera i efterhand.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2011-2022 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.