0

Jag läser – och skäms inte!

Posted by Bina on 2011-04-25 in 2011 |

Hittade ett underbart roligt (och informativt) inlägg för en stund sedan här. Varför anses sf/f-litteratur vara dålig litteratur? Om människor inte läste sådana böcker eller såg sådana filmer, varför är Harry Potter så stor? Hur kommer det sig att generationen över mig tycker Star Wars är bra? Mhm.

Och varför envisas biblioteket med att fortsätta ha vuxenfantasy på ungdomsavdelningen? För att nämna Harry Potter igen så gjordes det faktiskt så kallade “vuxenomslag” för att vuxna som läste inte skulle skämmas.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.