0

Slänga i väggen – eller i alla fall lämna tillbaka

Posted by Bina on 2011-04-23 in 2011 |

Förstår inte hur jag har lyckats låna sådana kassa böcker på sistone. De har varit så dåliga att jag inte orkat läsa mer än ett par kapitel och därför kan jag inte skriva några recensioner på dem. Nä, fy. En av dem tog verkligen priset. Texten kan omöjligt ha blivit läst efter att författaren första gången skrivit ned den. Språket var på samma nivå som de små historier jag skrev på lågstadiet. Historien likaså. För att inte tala om bilderna. Det var blyertsskisser (väldigt dåliga skisser) som verkade vara dragna ur en tioårings ritblock.

Det är så tråkigt när det blir så, speciellt med egenutgivna böcker. Det liksom sänker nivån en aning och kan få en att tro att egenutgivet alltid är skräp. Nu vet jag att det inte är så, men det kan vara nog svårt att övertyga andra ibland.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.