0

Vill inte

Posted by Bina on 2011-10-31 in 2011 |

Jag litar inte på termometern som säger att det är 7 grader ute. Det är kallt i lägenheten på ett sätt som det bara blir när det är minusgrader. Det drar på golvet och katten på axlarna hjälper inte mycket. Och om ett par timmar ska jag ut och jobba. Huuuva!

Måste jag verkligen ge mig ut idag? Kan jag inte bara få sitta kvar under min filt och smutta på monsterkoppen med te? Och skriva, jag vill bara skriva idag. Läsa igenom de sista kapitlen, ändra scener som jag tänkt på länge, fundera över var jag ska sätta slutet. Just nu har jag fyra olika ställen som jag kan avsluta på, men jag vill egentligen inte göra det. Om jag avslutar det här vet jag inte vad jag ska göra sedan.

Läsa en bok kanske. Var evigheter sedan nu.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.