3

Det där som kallas för “livet”…

Posted by Bina on 2011-10-23 in 2011 |

… har smugit sig in mer och mer nuförtiden. Jag har inte skrivit någonting på flera dagar annat än på etiketterna till alla matlådor jag tvingats göra. Jag har inte heller läst någonting speciellt. Är nog något fel på mig.

Men jag har inte hållit mig borta från kreativiteten den här helgen. Blev kompis med en snubbe som lärde mig och min pysselkompis att gjuta tenn från scratch. Jag lyckades skapa en figur som blev känd som “Bläckfiskpagodan”, men den var ändå inte lika illa som vissa andra obskyra skapelser (som inte borde nämnas vid namn. Vem vet, kanske finns det barn som läser min blogg?). Kan tillägga att min i alla fall inte var avsiktlig.

Anledningen till att jag överhuvudtaget skriver just nu är för att jag för bara en liten stund sedan fick ett mail som var så otroligt uppiggande:

Jag fullkomligen älskade dialogen mellan Alex och Liam. Som du säkert förstått (—) så gillar jag dialog. Men din var oerhört skarp. Jag gillade dynamiken mellan dem båda och hennes tankar däremellan (—). Jag började till och med tycka att det funkar med jag-form. Det var klockrent. Ändra INGENTING!

Och detta skrivet av en person som absolut hatar böcker i förstapersonsperspektiv. Samma person har tidigare föreslagit att jag ska skriva om manuset till tredjeperson. Och jag måste erkänna att jag testade att göra om första kapitlet, men det blev bara sååå mycket sämre.

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.