0

–.–

Posted by Bina on 2011-10-20 in 2011 |

Morgontrött. Har sovit runt fem timmar på tre nätter. Mardrömmarna avlöser varandra och när jag tror att jag är vaken sover jag istället. Kollar på klockan stup i kvarten, inser att jag faktiskt inte kommer försova mig. För hur kan jag göra det när jag ändå är vaken? Försöker vakna med kaffe nu, vilket annars aldrig händer. Hittade lite choklad i skafferiet. Har till och med ätit frukost, vilket heller aldrig händer.

Det går segt att skriva nu, men tankeverksamheten är i full gång hela tiden. Jag drömmer om mina scener (när jag väl sover), är där och petar och rättar till och driver mina karaktärer till vansinne, men de förstår mig och stannar kvar. De håller med om att det blir bättre att göra si istället för så. Jag älskar dem för det, önskar att jag kunde ge dem en kram.

Hittade en mening igår som skulle kunna användas som teaser, typ före baksidestexten (rätta mig gärna om det finns språkliga fel):

Jag ville bara till pappa, landa i trygghetens famn som jag gjort så många gånger som barn, men jag påmindes plågsamt om att jag inte längre var ett barn, och att han inte var den han utgav sig för att vara.

Jag tror det går att tolka det på många olika sätt, men ingen kan nog lista ut vad det verkligen handlar om. Höhö.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.