0

The Show Must Go On

Posted by Bina on 2011-10-19 in 2011 |

Jag hade planerat att göra massor med saker idag. Det var till och med så att jag ställt klockan på 7:30. Halv åtta, på en ledig dag! Rutten var noga nedplitad i min kalender. Först förbi universitetet och lämna ett par böcker, sedan till stadsbiblioteket för att lämna lite fler böcker (och glutta lite på nya), och sist ett par till ärenden på stan.

Väcks ett par minuter över sju. Grumph.

“Hej, kan du jobba senare idag?”
“Åh, öh, ja, jag har nog inget annat för mig.”
“Vad bra! När kan du vara färdig? Vi skickar nån som hämtar upp dig!”
“Va-va? Nu?! Öh, ge mig tjugo minuter så är jag där.”

Skjuter upp mina planer till morgondagen. Får under lunchen veta att jag ska jobba imorgon också. Och kanske på fredag. När ska jag någonsin lära mig att planera och följa en plan när jag aldrig får chansen att göra det? Fast nu har jag ett jobb i alla fall, även om det är stressigt ibland. Men jag har de bästa arbetskamraterna. Det är vi och Rock-klassiker hela dagen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.