2

Tror jag får hålla en lektion i berättande

Posted by Bina on 2011-10-17 in 2011 |

Jag frågar sambon om vad en serie han ser på handlar om. Detta är vad jag får till svar:

Någon av de blonda har blivit introducerad för någon ny snubbe och jag tror att den rödhåriga är hans pappa.

Tags:

2 Comments

  • Fia Filur says:

    Jag är imponerad över att din sambo kan komma ihåg och särskilja personernas hårfärger! När jag frågar min sambo och vem som gjorde vad eller vem som är vem som minns han ju inte ens hur de såg ut. “Ja, hon var väl blond-brun i håret”. Svårt att veta om det är blondinen eller brunetten som är blond-brun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2020 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.