3

Jag saknar dig

Posted by Bina on 2011-09-29 in 2011 |

Avslutade dagen med bio. Inget dåligt val heller. Jag är den som ALDRIG gråter när jag ser på film. Jag har aldrig gjort det och trodde aldrig att jag skulle göra det. Men fyfan … Efter ungefär en halvtimme, när de tråkiga händelserna drog igång, då storbölade jag. På riktigt. Och det var inte den enda gången. Tårarna kom tillbaka var femte minut. Det är en sådan stark film. Bra film. Riktigt bra. Jag är så tom på ord att jag inte vet vad mer jag ska säga. Satt kvar under hela eftertexten och torkade tårarna. Det var då jag började grina på allvar. Högt och ljudligt, men det var ingen som stirrade. Alla andra i salongen var minst lika berörda.

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.