2

Kreativiteten flödar

Posted by Bina on 2011-10-05 in 2011 |

Har ytterligare en ny idé på g, men den här gången stöter jag på ett problem inte alls är lätt att fixa. Huvudpersonen ska vara en kvinna i 30-årsåldern så risken finns att jag skriver för ungdomligt. Svårt det där, men å andra sidan får jag ofta höra att jag verkar äldre än vad jag är. Jag tvivlar inte på att det är genomförbart, allt går med vilja. Annars kommer jag att röra mig inom områden som jag själv är bekant med. Fortfarande vet jag inte i vilket perspektiv som är bäst. Antingen vill jag skriva det i jag-form, eller från objektiv tredjeperson (som då hela tiden följer huvudpersonen).

Det är en historia om att göra misstag efter misstag för att slutligen lära sig av dem. En historia om att gå vidare, om att göra rätt och fel. Om att lämna det trygga för att huvudstupa kasta sig in i det okända.

Tags:

2 Comments

  • Okej att jag som 30-åring känner mig gammal som gatan, att vara 30 innebär ju inte att man är ålderspensionär, så jag tror inte att du behöver vara orolig över att det ska verka för ungdomligt 🙂

    Låter som en väldigt intressant historia! Men snälla, inte jag-form! Det finns redan alldeles för många böcker skrivna ur det perspektivet 🙁

    • Bina says:

      Det lilla jag har skrivit är i tredjeperson, så det ser inte ut som om det kommer bli i förstaperson. Känns som om det passar den här historien bäst eftersom jag inte har bestämt mig än om det kommer hoppa mellan olika personer eller stanna med en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.