0

Det här med att skapa

Posted by Bina on 2011-09-25 in 2011 |

Jag erkänner att jag ännu en gång har börjat en omläsning av det senaste manuset, det där som hade några kapitel jag måste ändra på. Den här gången blir det på riktig detaljnivå. Istället för att skriva ut alla känslor kommer jag försöka gestalta så mycket som möjligt. Istället för att bara mala på ska jag försöka stanna upp och köra lite reflekterande bitar. Istället för att bara skriva måste jag göra upp en lista på trådar som jag lämnar i början så att jag är säker på att de flesta följs upp.

Jag har nämligen en tendens att bara skriva min historia utan att tänka på alla dessa grejor. Att göra någonting bra av sina idéer är så mycket mer än att “bara” skriva.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.