3

Snilleblixten slår ner

Posted by Bina on 2011-09-24 in 2011 |

Jag tror att jag äntligen har kommit på vad det är som är fel med manuset som krånglar. När det är så långt som 50 kapitel är det jobbigt när det finns ett par i början som inte riktigt klaffar med de övriga. Kapitel 7 och 8 har länge legat på min to do-lista och nu förstår jag problemet. Detta kräver att jag skriver om alla dessa sidor, men resultatet kommer bli så mycket bättre.

Finally!

😀

Tags:

3 Comments

  • Jag vet inte vad det är med just kapitel 8, men det är alltid just det kapitlet som jag också får problem med! Förmodligen beror det på att det är där någonstans “inledningen” är slut och själva “berättelsen” börjar (eller hur man nu ska uttrycka det).

    Det kan kännas surt att skriva om ett helt kapitel, men tro mig: Det är värt allt arbete. Det är inte bra att känna sig missnöjd med något, för då kommer man aldrig att kunna sluta tänka på det sen.

  • Lisa says:

    Det är så underbart när bitar faller på plats! Ibland kan man grubbla över en del av sitt manus jätte länge, och sedan när det faller på plats får man typ ett hallelujah-moment, haaha ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2021 All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.